Úvod » Blog » Jak nastartovat kariéru a růst s faktoringem

Jak nastartovat kariéru a růst s faktoringem

Nastartovat dopravní kariéru na svou vlastní nohu není hračka. S využitím faktoringových služeb ale může být.

Jak postupovat, aby byl průběh co nejjednodušší? 

  1. Nedělejte si starosti s výší hodnoty Vaší faktury a nebojte se nám kdykoliv ozvat ohledně financování. Jsme tu právě pro malé a střední dopravce, kterým nejsou faktoringové služby nabízeny například u bank z důvodu malého objemu hodnoty faktur nebo potřeby zbytečného papírování. 

  2. Snižte riziko nezaplacení faktury odběratelem jeho ověřením. Nejen, že Vám každého odběratele prvotně ověříme my, ale i vy sami si v klientské zóně můžete ověřit přes 11 000 odběratelů, tuzemských i zahraničních.

  3. Nespěchejte. Přestože se braní půjček může zdát jako ideální možnost při začátku, nebo i v průběhu podnikání, není to vždy ideální řešení. Snadno se můžete zadlužit a své peníze spíše ztratit, obzvlášť s aktuální situací, kdy jsou úrokové míry nezdravě vysoké. Místo půjček máte možnost využít faktoringové služby, díky kterých bude část vaší faktury proplacena obratem, zlepšeno provozní financování a cashflow podnikání. 

  4. Mějte své faktury pohromadě! Máte 10 faktur za měsíc a chtěli byste místo toho jen dvě? U nás je to možné. V klientské zóně si sami můžete nastavit, jestli chcete faktury seskupit do jedné nebo dvou faktur za měsíc, nebo jednu fakturu za každý týden.

  5. Nejezděte na prázdno! Máte cestu do zahraničí a nazpátek už nemáte naplánovanou nakládku zboží? Naplánujte si ji! My Vám prověříme odběratele z tuzemska i zahraničí. Tak ať Vaše cesta není zbytečná!

Máte zájem o více informací ohledně financování Vašich faktur?

Zpět na blog