Úvod » Blog » Aktivace online podpory přes WhatsApp

Aktivace online podpory přes WhatsApp

Už dlouho jsme přemýšleli, jak našim klientům být nablízku vždy a všude. Spojili jsme dohromady WhatsApp a náš 4Trans tým a vytvořili pro naše klienty možnost se s námi spojit v jakékoliv situaci a kteroukoliv denní dobu. 

Za účelem jednodušší komunikace jsme přes platformu WhatsApp zavedli podporu 4Trans, čímž jsme se přesunuli do on-line prostředí méně tradičního než e-mail. Naši klienti nás tak přes něj můžou kdykoliv kontaktovat s jakýmkoliv dotazem či problémem, který by s námi potřebovali vyřešit. Jsme nyní schopni klientům odpovídat rychleji a efektivněji. 

Kromě svižnější komunikace budeme přes právě tuto aplikaci klienty informovat o důležitých novinkách či zajímavostech, které mohou být pro dopravce aktuální. Našim cílem je spokojený klient, který se i na cestách může dozvědět o všem, co se děje a byl v obraze. Snažíme se dopravcům přiblížit ve všech ohledech a komunikaci s námi jim co nejvíce usnadnit.

Klientům od nás z on-line podpory 4Trans přijde nejprve zpráva o možnosti využívat této nové služby. Po odsouhlasení budeme jednoduše parťák v kapse, na kterého se mohou naši klienti vždycky obrátit.

 

Kontaktujte nás přes WhatsApp

Zpět na blog