Úvod » Blog » Pojišťujeme Vás i Vaše faktury

Pojišťujeme Vás i Vaše faktury

Hlavním smyslem pojištění je finančně zabezpečit pojištěné osoby před následky nejrůznějších životních situací. V dnešní volatilní době je důležité mít jistotu, že o své peníze podnikatelé nepřijdou. My se pochopitelně též snažíme o maximální zabezpečení našich klientů ve všech ohledech. 

Proto je v kooperaci s pojišťovnou Allianz Trade u nás samozřejmostí zajistit pojištění našeho portfolia a faktur našich klientů, což nám umožňuje ještě více chránit peníze našich klientů (například v případě krachu odběratele). Naší snahou je, aby všechny odkoupené faktury byly pojištěné, což mimo jiné zajišťujeme i individuálním ověřováním odběratelů. 

Kromě pojištění vašich faktur dokážeme vyjednat nad rámec služeb individuální podmínky dopravního pojištění pro dopravce. S naší dlouholetou zkušeností v oboru se snažíme domluvit nejvýhodnější podmínky šité na míru právě dopravcům, a to ve všech ohledech a směrech. Neváhejte nás proto kontaktovat s prosbou o vyjednání a zajištění výhodných podmínek dopravního pojištění. S námi máte  jistotu, že o své peníze nepřijdete.

Zpět na blog