Úvod » Blog » Jedeme dál a počítáme s úspěchem

Jedeme dál a počítáme s úspěchem

Podle analytiků a bank nás v dalším kvartálu nečeká lehké období. V době, kdy se zvyšuje inflace a životní náklady neustále rostou, může být podnikání těžší, jelikož je situace na trhu logistiky čím dál méně předvídatelná a obecně nejistá. Obzvlášť pro malé a střední podnikatele je klíčová otázka, jak se vypořádat s nadcházející krizí s co nejmenšími ztrátami, udržet svůj byznys a ještě ho rozšířit. 

Logistika zůstává jednou z klíčových služeb v dnešní post-covidové době. Dopravci byli, jsou a zůstanou první pomocnou rukou mezinárodního obchodu. Dva roky po největším rozpalu covidu si  doprava stále udržuje svůj status. A náš cíl je nadále pomoci malým a středním podnikatelům v logistice i v krizových časech. 

Proto se snažíme maximálně vyjít našim klientům vstříc. Kromě okamžitého proplacení faktur jsme přišli s rychlejším způsobem komunikace, který nám umožňuje být s klienty v kontaktu v jakoukoliv denní dobu. Chceme pomáhat i za hranicemi Česka. Po získání 450 milionové investice se naše firma bez ohledu na jakoukoliv situaci snaží své služby rozšiřovat, rozvíjet se dál a pomáhat stále většímu množství dopravců.

Pro nás je značkou dalšího kvartálu rozvoj a růst. Naši klienti se nemusí strachovat, že by faktoring nefungoval. Stále se o Vás budeme pečlivě starat a Vy se můžete naplno věnovat rozvoji Vašeho podnikání. Poslední měsíce letošního roku přinesou očekávaný boom v logistice a s ním i další výzvy. S rozšířeným týmem a podstatnou investicí jsme odhodlaní tento kvartál vyrůst společně s našimi klienty. Buďte u toho i Vy!

Zpět na blog