Úvod » Blog » 4Trans: druhý nejoblíbenější startup v České republice

4Trans: druhý nejoblíbenější startup v České republice

2. místo v kategorii nejoblíbenější startup v České republice, a první místo v rámci B2B startupů!

Redakce CzechCrunch tento měsíc vybírala ze 100 kandidátů jen ty nejlepší. A my jsme tam byli díky našim klientům taky a odnesli jsme si krásné stříbro. Jsme rádi, že to, co děláme, má opravdu smysl. 

Tato výhra samozřejmě není jen naše ale hlavně našich klientů. Ti jsou důvodem, proč se se nám podařilo dostat tam, kde právě jsme. Díky nim můžeme pomáhat čím dál tím více. Touto výhrou jsme společně dokázali upozornit na výzvy sektoru logistiky a zároveň na jeho důležitost. 

Je pro nás důležité, aby byli naše klienti spokojení. Naším primárním zaměřením je řešit problémy se splatností v oblasti autodopravy, proto našim řidičům vyplácíme peníze obratem na účet, aby mohli ihned disponovat svými financemi, na které by obvykle čekali až 90 dnů. 

V dalším čtvrtletí se budeme věnovat hlavně tomu, aby se všem dopravcům více dařilo. Chceme se zaměřit primárně na naše klienty a na to, jak jim pomoci zdravě a úspěšně podnikat. Ocenění druhého nejpopulárnějšího startupu bereme jako signál, že nám klienti důvěřují. Budeme proto dělat maximum, aby se jim dařilo ještě lépe. Jsme rádi, že můžeme společně šlápnout na plyn a mít rekordní zakončení roku 2022.

Zpět na blog