Úvod » Blog » Důvěřuj, ale prověřuj

Důvěřuj, ale prověřuj

Podle MFČR budou spotřebitelské ceny v novém kvartálu růst stejným tempem jako rostly napříč celým rokem. Finanční instituce se shodují na tom, že se jedná o velmi vysoké tempo růstu, které bylo naposledy spatřeno  v roce 1998.

Situace v silniční nákladní dopravě bude v následujícím období čím dál složitější, a proto je třeba se řádně připravit. Největší obavou pro dopravce momentálně zůstává platební morálka odběratelů. V dopravnim sektoru, kde se splatnost faktur může pohybovat od 30 až po 120 dnů, jsou okolnosti vyplácení rozhodujícím faktorem. A s nadcházející krizí právě platební schopnost může být ohrožena. 

Z těchto důvodu mají naši klienti k dispozici databázi s více než 11 000 prověřených a spolehlivých odběratelů v České republice i zahraničí. Jednoduše ověřujeme platební morálku odběratele, obchodní vztahy a za jak dlouho vyplácí svým klientům faktury. To vše výrazně napomáhá k dobrým obchodním vztahům, k budování důvěry z obou stran a především ke spokojenosti našich klientů a jejich odběratelů. Našim zákazníkem se stane jakýkoliv řidič, který má zájem se rozvíjet a mít okamžitý přístup ke svým penězům.

Ve zdravém podnikání, zdravý duch.

Zpět na blog