Úvod » Blog » Zapomeňte na krizi, vzpomeňte si na 4Trans

Zapomeňte na krizi, vzpomeňte si na 4Trans

Pro malé a střední podnikatele je získat malou půjčku v bance nemalou komplikací. V bankovním sektoru nejsou malé podniky ideálním klientem, protože je banky nejsou schopny jednoduše obsluhovat. Žádosti ze stran malých a středních podnikatelů jsou často odmítané – pouze polovina žádostí získá celou výši, o kterou bylo žádáno. Banky dlouhodobě upřednostňují větší korporátní klienty a soustřeďují se na hypoteční úvěry pro koncové uživatelé. Ostatní případy musí strnitou cestou dokazovat svou platební schopnost a je proto o to těžší získat potřebnou podporu pro vlastní podnikání. 

V dalším kvartálu letošního roku nás čeká nelehké období. Inflace je nejvyšší od roku 2008, ceny pohonných hmot jsou skoro o 50 % vyšší než před rokem a ekonomická situace se do konce roku jen tak neuklidní. Banky proto nejsou aktuálně ideálním partnerem pro menšího podnikatele, ale 4Trans ano. 

Našim klientům totiž nabízíme řešení i v těžkých chvílích. Ti mohou vynechat úvahy o prodeji firemního majetku a starosti se žádostí o bankovní úvěr dát stranou. Mají naopak zaručené pravidelné vyplácení faktur a tím pádem bezpečný přísun provozního kapitálu. Vytváříme podmínky šité na míru našim klientům a pomáháme dopravcům nejen k udržení, ale také k rozvoji jejich byznysu.

Spokojenost našich klientů je pro nás priorita číslo jedna. V logistice dopravci čelí mnoha komplikacím. 4Trans faktoring pro podnikatele v logistice řeší problémy se splatností a to je naše primární zaměření. Našim řidičům vyplácíme peníze obratem na účet, aby měli dostatek financí a mohli s nimi ihned disponovat. 

Na čtvrtý kvartál jsme se pečlivě připravili a neradi vidíme, jak dopravci kvůli nedostatku financí prodávají svá auta, a tím se obírají o byznys. Proto jsme ve 4Trans připraveni klientům pomoct a zabezpečit jejich podnikání. Využitím faktoringu naši klienti mají možnost o to více rozvíjet své podnikání bez obav z nezaplacených faktur. Jsme tu proto, aby naši klienti zažívali rekordní měsíce nejen do Vánoc, ale i v následujících letech!

Zpět na blog