Úvod » Blog » 4Trans: platforma pro autodopravce

4Trans: platforma pro autodopravce

Autodoprava není jenom profese, je to způsob života. S tímto by souhlasil každý člověk, který během svého života jezdil kamionem. Svůj osobní život totiž řidiči často přizpůsobují svému povolání. Kromě toho dopravci čelí v rámci podnikání v tomto oboru mnoha dalším výzvám. Doposud chybělo jedno místo, kde by tyto výzvy šly pohodlně a rychle vyřešit. Proto jsme se rozhodli toto místo zhmotnit do naší vize: platformy pro autodopravce. 

4Trans se denně stará nejen o faktury s dlouhou splatností, ale obecně o zlepšení a usnadnění životů řidičů. Klienti 4Trans mají přístup ke slevám na nové autodíly od společnosti EMT a AutoKelly, mají zvýhodněné ceny na pohonné hmoty u partnerských čerpacích stanic, přístup k interaktivní mapě zaměřené na řidiče kamionu a mnoho dalších benefitů. 

Především si klienti pochvalují službu “prověření svého odběratele.” V klientské zóně mají klienti okamžitý přístup k databázi 11 000 prověřených odběratelů. Při potřebném ověření nového odběratele se kdykoliv mohou obrátit například na nonstop podporu na platformě WhatsApp, kde se jim dostane okamžité odpovědi. Pro dopravce je tato funkce zabezpečením a jistotou. Dopravci se mohou podívat na aktuální platební morálku a celou historii svého obchodního vztahu. 

Období podzimu a zimy bude nelehké a pro nás je prioritní, aby řidič dostal zaplaceno a mohl dále rozšiřovat a rozvíjet svůj byznys. Protože se rychle rozvíjíme a rosteme, snažíme se pomáhat dopravcům, aby rostli s námi. V červnu tohoto roku jsme navíc získali investici v objemu 450 milionu. Získané prostředky budou v první řadě využity na to, abychom rozšířili naši klientelu a proplatili jejich faktury. A to za podmínek šitých na míru potřebám jednotlivých dopravců. Malé a střední podniky totiž u banky kolikrát neobstojí, protože nejsou jejich ideálním klientem. My jsme naopak připraveni tento sektor plně obsluhovat.

Zpět na blog