Úvod » Blog » Vsaďte na jistotu – vsaďte na 4Trans

Vsaďte na jistotu – vsaďte na 4Trans

V období finanční krize se autodopravci dostali do úzkých. Astronomické ceny pohonných hmot stále vytvářejí značné komplikace v logistice. V ohrožení je tak rozvoj a bezpečný růst malých a středních podnikatelů v autodopravě. Banky zdražují a stávají se pro menší firmy nedosažitelnou institucí.

Ve 4Trans děláme vše proto, abychom změnili logistiku k lepšímu. Rozdíl mezi splatností a dobou zaplacení se v posledních letech zdvojnásobil na skoro dvoutýdenní prodlevu. Nejen z tohoto důvodu bylo pro podniky v logistice složité zdolat poslední 2 roky. S využitím znalostí a zkušeností z logistiky vznikl projekt, který ulehčuje všem dopravcům jejich podnikání a umožňuje jim jednodušší přístup k jejich penězům. Na svoje bedra přebíráme jednu z hlavních zátěží dopravců: jejich dlouhé splatnosti, které umíme zkrátit na pouhé minuty. Podnikatelé si tak nemusí dělat starosti z čekání na své peníze a mít obavy z případného nezaplacení. Dopravci k rozvoji svého byznysu potřebují zdravý cashflow a k tomu pomáháme my. Do nejvyšší sezóny logistiky vcházíme s jistotou a s námi i naši klienti.

Nabízíme pro klienty produkty, které jim pomohou jak finančně, tak profesně. Naši klienti si mohou u nás v systému ověřit své odběratele, mít přehled ve svých fakturách a využívat slev u našich partnerů, a to například na náhradní díly kamionů. Nejsme klasická finanční instituce, podmínky tvoříme našim klientům na míru a podporujeme je v jejich rozvoji.

Znamením dalšího kvartálu je rozvoj a růst. Jsme připraveni naším klientům pomoci vstoupit do nejvytíženějšího období logistiky se zdravým cashflow.

Zpět na blog