Úvod » Blog » S faktoringem k úspěchu

S faktoringem k úspěchu

Skonto, nebo faktoring? Skonto bylo ve své době velkým esem ve světě financí. Ale tato doba je už dávno za námi. Na trh se dostavilo kvalitnější, rychlejší a výhodnější řešení dlouhé splatnosti – faktoring. V moderním světě je škoda nevyužít jeho výhod naplno. Náš faktoring poskytuje klientům služby od A do Z, a to v plně digitálí podobě. V jakém duchu se nese celá inovace? 

Rychlost

Faktoring dokáže faktury odkoupit a poslat peníze z faktur na účet obratem. Nám většinou stačí jen pár minut.

Jednoduchost

Všichni sníme o tom, aby vše v rámci podnikání fungovalo intuitivně. My jsme takto postavili náš faktoring: od registrace, přes nahrání faktury až po její proplacení. Tři kroky, které společně zvládneme opravdu jednoduše.

Bezpečí

Pojištění faktur dáva naším klientům jistotu. Proto také pojišťujeme většinu našeho portfolia. A když odběratel nezaplatí, starosti s řešením situace přebíráme na sebe. 

Jistota

S naším faktoringem získáváte partnera a službu, která se každý den stará o Váš byznys. Klientům pomáháme se zbavit starostí s cashflow a dáváme zelenou na rozvoj jejich podnikání.

Partnerství

Kromě zdravého cashflow je dobrý mít za zády celý tým lidi, kteří denně pracují na tom, aby se trh logistiky inovoval. Trh se denně mění, a proto jsme vyvinuli databázi, kde si můžete ověřit svého odběratele. Vidíte tam jeho platební morálku, bonitu a historii. Naše data Vám pomohou si nastavit dobré a zdravé obchodní vztahy a vybrat si toho nejlepšího odběratele.  

 

Proč se potýkat s komplikacemi podnikání v logistice sám? Podnikatelé, kteří využívají 4Trans mají jistotu, že své zasloužené peníze opravdu dostanou. Jsme tu od toho abychom pomáhali autodopravcům nejen se splatností jejich faktur, ale snažíme se krok po krůčku měnit logistiku k lepšímu.

Zpět na blog